Musorujsag
Élő Eredmények

Csercseszov: Ezek az én játékosaim, ők a legjobbak a világon

Csercseszov: Ezek az én játékosaim, ők a legjobbak a világon

m4sport.hu
A zöld-fehérek mestere még visszanézné a meccset, hogy higgadtan értékelhessen, de azt így is elismerte, csapata rászolgált a vereségre.

Hiába a reményt adó idegenbeli 1-1-es mérkőzés, a visszavágón a Ferencváros hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedett a Qarabagtól a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának keddi visszavágóján, így 4-2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól.

A mérkőzést alaposan befolyásolta, hogy mindkét félidő elején egy-egy komoly védelmi hibát góllal büntettek a vendégek, ennek ellenére Sztanyiszlav Csercseszov nem foglalkozott egyénekre lebontva labdarúgóival. A Ferencváros vezetőedzője szerint a Qarabag megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, csapata pedig rászolgált a vereségre.

Nem jó arcunkat mutattuk ma a pályán nem úgy szálltunk bele a mérkőzésbe, ahogy szerettünk volna, és később sem úgy teljesítettünk” – mondta az orosz szakember. Elmondta, a csapat játékát és a játékosok egyéni teljesítményét nem akarja elhamarkodottan értékelni, előbb szeretné higgadtan visszanézni a mérkőzést.

Előbb nekem is vissza kell néznem a mérkőzést, egy ilyen meccs után akár el is ragadhatják az embert az érzelmei, de ilyen a futball, előfordulnak ilyen mérkőzések. Külön is beszéltem a játékosokhoz is, de ezek az én játékosaim és az én játékosaim a legjobbak a világon. Az első perctől nem találtuk a ritmust, az ellenfél jobban harapott, megérdemelten szenvedtünk vereséget, ki kell elemeznünk a mérkőzést és tovább kell lépni.”

A vereséggel a Ferencváros átkerült az Európa-liga selejtezőjének utolsó körébe, ahol az ír Shamrock Rovers lesz az ellenfele. Az első mérkőzést jövő csütörtökön a Groupama Arénában rendezik. A találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti. Amennyiben ott továbbjut a magyar bajnok, úgy az Európa-liga csoportkörében folytathatja. amennyiben az ír együttes megy tovább, úgy Dibuszék az Európa Konferencia Liga csoportküzdelmeiben folytatják.

Borítókép: Sztanyiszlav Csercseszov, MTI/TASR/Martin Baumann

További tartalmak