Musorujsag
Élő Eredmények

Kerkez Milos: Döntőbe szeretnénk jutni a Konferencia-ligában

Kerkez Milos: Döntőbe szeretnénk jutni a Konferencia-ligában

m4sport.hu
A 19. születésnapját hétfőn ünneplő magyar válogatott labdarúgó, Kerkez Milos interjújában beszélt klubcsapatáról, ismét felmerültek az átigazolási pletykák és magyarul is megpróbált nyilatkozni a beszélgetés végén.

A labdarúgó a beszélgetésben kiemelte, hogy nagyon boldog az AZ Alkmaarnál, szerinte ez egy tökéletes hely egy fiatal játékos számára, örül annak, hogy ennyi lehetőséget kap, amiért hálás is a csapat vezetőedzőjének, Pascal Jensennek.

Kerkez elmondása szerint a bajnokságban az első három helyért küzdenek, míg a Konferencia-ligában szeretnének eljutni a döntőig, prioritás pedig nincs a sorozatok között, mindkét versenyt ugyanolyan fontosnak tartják.

A klubváltásával kapcsolatban kijelentette, nem igazán foglalkozik azzal, hogy melyik top csapattal boronálják össze. Motivációt gyűjt belőle, hogy még keményebben dolgozzon, de az az ügynöke dolga, hogy ezzel foglalkozzon, az ő dolga az, hogy a pályán bizonyítson, ő csak a jelenlegi klubjára koncentrál.

A válogatottat is megemlítette a játékos interjújában ugyanis karrierje eddigi legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor bemutatkozott a magyar válogatottban Németország ellen. Nagyon hálás Marco Rossinak, hogy ilyen fiatalon lehetőséget kapott, reméli, hogy a jövőben sokszor pályára léphet majd

A beszélgetés végén Kerkez magyarul is válaszolt egy kérdésre.

„Amikor Győrben voltam, és a többiek matematikát és ilyeneket tanultak, én mindig 3-4 órán át tanultam a magyar nyelvet. Nem tudom annyira jól beszélni, de mindig próbálom válogatottba is, és szerintem most novemberben fogok interjú jól magyarul adni és megnézzük milyen lesz” – mondta a szülinapos.

A beszélgetésről készült összefoglalót itt tekintheti meg:

Borítókép: Kerkez Milos (Fotó: EPA/Ed van de Pol)

További tartalmak