Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Öt magyar érem a pisai kerekesszékes vívó-világkupán

MTI
A magyar válogatott három ezüst- és két bronzéremmel zárta a pisai kerekesszékes világkupaversenyt, s a paralimpiai kvalifikáció szempontjából fontos pontokat szerzett.
A Krajnyák Zsuzsanna, Mező Boglárka, Veres Amarilla összetételű női párbajtőr-válogatott (Fotó: Facebook/Hunfencing) A Krajnyák Zsuzsanna, Mező Boglárka, Veres Amarilla összetételű női párbajtőr-válogatott (Fotó: Facebook/Hunfencing)

Nemcsik Zsolt szövetségi kapitány beszámolója szerint az első dobogós pozíciót, egy második helyet Veres Amarilla szerezte a női párbajtőr A kategóriában, majd Hajmási Éva ugyancsak második lett a kardozók és a tőrözők között, ugyanebben a sérültségi csoportban.

A bronzérmeket Tarjányi István (kard B kategória) és a női párbajtőr csapat (Krajnyák Zsuzsanna, Madarászné Mező Boglárka, Veres Amarilla) szállította.

Most kisebb pihenő következik, majd edzőtáborokba vonulnak a legjobbak, hogy felkészüljenek a világkupa-sorozat következő állomására, amelyre Sao Paulóban kerül sor május második felében.

További tartalmak