Musorujsag
Élő Eredmények

Megvédte világbajnoki címét a junior férfi párbajtőr-válogatott

Megvédte világbajnoki címét a junior férfi párbajtőr-válogatott

MTI
Magabiztos vívással megvédte címét a magyar junior férfi párbajtőr-válogatott vasárnap, a Torunban rendezett korosztályos vívó-világbajnokságon.

A magyar szövetség honlapja szerint az Andrásfi Tibor, Bende Bence, Koch Máté, Nagy Dávid összeállítású csapat egész nap ellenállhatatlanul vívott, s mind az öt meccsét nagy fölénnyel nyerte meg. Az elődöntőben az oroszokat 45-26-ra, majd a fináléban az Egyesült Államok válogatottját 45-31-re verte.

A magyar küldöttség ezzel 4 arany- és 1 bronzéremmel az éremtáblázat harmadik helyén végzett. Korábban a kadet korosztályban a kardozó Szűcs Luca, illetve a párbajtőröző Muhari Eszter, valamint a junior női kardcsapat diadalmaskodott, míg Büki Lili bronzérmet nyert a kadet párbajtőrözők között.

A férfi párbajtőr csapatmérkőzés 1:12:00-tól kezdődik:

Borítókép: Az Andrásfi Tibor, Bende Bence, Koch Máté, Nagy Dávid összeállítású csapat egész nap ellenállhatatlanul vívott (Fotó: facebook.com/hunfencing)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

De Jong a Juve ellen is igazolta, miért adott érte a Barca 75 milliót
Habár az elvárás hétről-hétre nagyobb, Frenkie de Jong teljesítményén ebből semmi sem lehet észrevenni. Az Ajax 21 éves középpályása a Juventus elleni BL-negyeddöntőn is fantasztikus teljesítménnyel bizonyította, tökletesen lett elköltve az érte kifizetett 75 millió euró.
Bajnokok Ligája