Musorujsag
Élő Eredmények

Kun Anna: Én is meglepődtem azon, hogy ilyen könnyedén ment a vívás

Kun Anna: Én is meglepődtem azon, hogy ilyen könnyedén ment a vívás

m4sport.hu
A párbajtőröző Kun Anna – aki szombaton nagyszerű vívással megnyerte a Nancsingban megrendezett világkupát – az M1-nek elmondta, meglepődött azon, mennyire jól ment neki a vívás a kínai viadalon.

 

„Én is meglepődtem azon, hogy ilyen könnyedén ment a vívás. Könnyen adtam tusokat, igazából visszagondolva a napomra, nem is volt olyan nehéz végigmenni az ágon. Ez a győzelem számomra is meglepő volt.”

Kun Anna hozzátette: noha nem is olyan rég még arról beszélt, szeretne versenyt nyerni, azt azonban nem gondolta, hogy ez ilyen gyorsan összejön.

„Úgy éreztem, tudom, mit szeretnék és ezért dolgozom, de nem feltétlenül fog kijönni már a következő versenyen. Úgy voltam vele, majd meglátjuk. Nyilván türelmetlen vagyok, úgyhogy örültem, hogy ilyen hamar összejött a siker.”

A párbajtőröző elárulta, a koronavírus-járvány közben fordult a kocka a karrierjében.

„Nekem igazából a járványidőszak után kezdődött el ez a sikerszéria, ott volt egy négy-öt hónap, amikor egyáltalán nem fogtam pengét. Akkor azért átgondoltam, mit is szeretnék ezzel a vívással. Így visszatekintve azt gondolom, nekem az az öt hónap kellett ahhoz, hogy most itt tartsak.”

Kun Anna a jövőt illetően elmondta, a folytatásban is jól szeretne teljesíteni, jó úton is halad, ám még csak most kezdődik majd az igazi munka.

 

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak

Kapcsolódó hírek