Musorujsag
Élő Eredmények

Manhercz Krisztián: Soha nem örültem még hideg víznek ennyire

m4sport.hu/m1
Örülne a vízilabda-bajnokság nyári folytatásának, de a biztonságot tartja a legfontosabbnak Manhercz Krisztián, aki egy évvel meghosszabbította szerződését az OSC-nél.

A világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok pólós az M1-nek elmondta, a főszponzor távozása okozta „pánik” elmúltával világossá vált számára, hogy az újbudai együttesnél is biztosított a jövő, és bár a Szolnoktól is kapott ajánlatot, végül „nüanszok döntöttek” és maradt az OSC-nél, ahol egy évvel hosszabbított.

„Mindkét csapat nagyon jó elképzeléseket vázolt fel előttem, mind a Zivko Gocic vezette Szolnok, mind a Varga Dani vezette OSC szakmailag garancia arra, hogy jó munkát fogunk végezni. Nagyon nehéz döntés volt, de végül úgy döntöttem, hogy maradok a Kondorosi úton.”

Manhercz Krisztián szívesen folytatná a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett bajnokságot, de csak akkor, ha biztonságosak a körülmények, a medencés edzés pedig már hiányzott neki, így nagyon örült neki, hogy a héten a válogatottal megkezdődtek a közös tréningek. „Soha nem örültem még hideg víznek ennyire. Nagyon furcsa volt, mindennek örültem, aminek csak lehetett. Hogy végre úszunk, végre labdázunk, végre történik valami változatos.”

A magyar szövetség elnöksége várhatóan május 11-én dönt a felfüggesztett bajnokságok sorsáról.

A teljes interjúért kattintson a lejátszóra!

További tartalmak