Musorujsag
Élő Eredmények

Keszthelyi Rita: Szeretnék ott lenni Párizsban

m4sport.hu
A klasszis vízilabdázó szerint az elmúlt évek minden nehézségét, fáradalmát és stresszét megszépíti az olimpiai bronzérem.

Az érem megszépíti az elmúlt két évet” – mondta Keszthelyi Rita, a női vízilabda-válogatott csapatkapitánya az M4 Sport Sporthíradójában annak kapcsán, mennyire sikerült kipihennie az olimpia fáradalmait. Mint ismert, a női pólósok bronzéremmel zárták az idei évre elhalasztott játékokat.

Nagyon rosszul érintett mindenkit a halasztás, fejben, mentálisan és lelkileg is nehéz volt feldolgozni, közben volt aki Covidos lett, az is előfordult, hogy csak négyen edzettünk. De minden nehézséget és stresszt megszépíti az érem” – mondta az UVSE klasszisa, aki elárulta, kipihente magát, és fokozatosan tér vissza.

Az érmét nem nézegeti, örül neki, büszke rá, de az emlék vele van és az a fontos. Elsősorban az olyan dolgok maradtak meg benne, mint egy-egy gólöröm Magyari Alda gólja az oroszok ellen, a közös éneklés vagy a dobogóra állás. Lehet még pár hónap vagy év amíg megfogalmazódik benne ez az érzés, hogy mit is értek el.

A következő időszak eldönti, mit fog elérni a csapat az elkövetkezendő három évben, de minden világeseményre úgy mehet ki, hogy éremmel jön haza” – mondta Keszthelyi, aki szerint elsősorban a következő világbajnokságon lesz esélye hogy a vb-t megnyerje, hiszen kevés változás lesz nálunk, míg az amerikaiak nem lesznek annyira motiváltak, az elmúlt két év kiszívta őket.

Tavaly úgy volt minden, hogy az utolsó, legyen szó edzésről vagy meccsről, de az érem képes volt elfelejtetni minden fájdalmat. Párizsban szeretnék ott lenni de még nem tudom milyen formában, anyaként vagy csak feleségként” – mondta sokat sejtetően arról, milyen tervei vannak az elkövetkezendő három évre.

 

További tartalmak