Musorujsag
Élő Eredmények
×

Nagy Viktor: Már csak felülről nézem a medencét

Nagy Viktor: Már csak felülről nézem a medencét

m4sport.hu | Szidor György
A válogatottól az olimpia után visszavonuló kapus biztos benne, valamilyen módon visszatér szeretett sportágához, szeretne visszaadni valamit a vízilabdának

Teljesnek érzi pályafutását Nagy Viktor, a vízilabda-válogatott korábbi kapusa, aki a tokiói olimpia után vonult vissza. A klasszis sportoló M4 Sport Sporthíradójában elmondta, az ötkarikás játékok óta mindössze kétszer ugrott medencébe.

Egyelőre nem hiányzik neki a sok vízben töltött idő, de biztos benne, valamilyen módon visszatér szeretett sportágához, szeretne visszaadni valamit a vízilabdának. A Szolnok meccseire lejár, miként kisfiát is ő viszi edzésre, de a vízbe nem vágyik, már csak felülről nézi a medencét.

“Már gyerekkoromban Európa-bajnok, világbajnok és olimpiai bajnok akartam lenne. Ebből kettő össze jött, az olimpián viszont csak bronz, de így is teljesnek érzem a pályafutásom. A bronzérmet is aranyként élem meg, annyi munkánk volt benne” – mondta Nagy Viktor.

Elárulta, számára akkor fel se tűnt, hogy élete utolsó tétmeccsén az utolsó két negyedben nem is kapott gólt. Erre csak a spanyolok elleni bronzmeccs után hívták fel a csapattársai a figyelmét.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

Borítókép: Nagy Viktor MTI/Illyés Tibor

További tartalmak