Musorujsag
Élő Eredmények

Megműtötték a Fradi olimpiai bajnok pólósát

Megműtötték a Fradi olimpiai bajnok pólósát

m4sport.hu
Varga Dénest egy kifejezetten férfiakat érintő betegség miatt kellett megoperálni.

A FTC-Telekom Budapest vízilabdacsapata szerda este a Bajnokok Ligája A-csoportjában rangadót vív a friss Spanyol Kupa-győztes Barcelonetával. A decemberi idegenbeli meccsen 12–12-es döntetlent játszottak a csapatok, de a zöld-fehérek ezúttal nem számíthatnak csapatkapitányuk, Varga Dénes játékára. A klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a játékos műtéten esett át.

„Az itthoni, Dinamo Tbiliszi elleni meccsünk napján megállapítottak nálam egy kifejezetten férfiakat érintő betegséget, aminek a kezelése nem tűrt halasztást. Kilenc nap előkészületet követően átestem a beavatkozáson, és most, két hét elteltével kezdhetem újra az edzéseket, illetve engedélyt kaptam, hogy idővel mérkőzésen is játszhassak. Bízom benne, hogy nem lesz szükség utókezelésre, ez a fejezet itt lezárul, és újra élvezhetem a vízilabdázást” – nyilatkozta Varga a zöld-fehérek honlapjának.

A témában a klub és játékos sem kíván több nyilatkozatot tenni, amennyiben lesz fejlemény, természetesen értesítik majd a közvéleményt.

Borítókép: Varga Dénes MTI/MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor

További tartalmak