Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az FTC-Telekom vezetőedzője egészségi problémákkal küzd, kihagyja a pólódöntő első meccsét

Az FTC-Telekom vezetőedzője egészségi problémákkal küzd, kihagyja a pólódöntő első meccsét

m4sport.hu
Varga Zsolt egészségügyi problémák miatt nem lesz jelen a Császár-Komjádi Sportuszodában az OSC Újbuda elleni bajnoki döntő első összecsapásán.

Az FTC-Telekom vezetőedzője, Varga Zsolt visszatérő szívritmuszavara miatt nem lesz ott a kispadon a férfi vízilabda OB I döntőjének első mérkőzésén. Helyét ideiglenesen Nyéki Balázs másodedző veszi át. Madaras Norbert szakosztályelnök ezúttal másodedzőként lehet ott a medence partján az OSC Újbuda ellen.

A klub közleményében tudatta: „A klub folyamatos tájékoztatást fog adni Varga Zsolt egészségi állapotáról, ezért kérjük a sajtó munkatársait, Zsolt egészségének és nyugalmának megőrzése érdekében kizárólag a klub hivatalos felületeiről tájékozódjanak.

A legfontosabb most vezetőedzőnk egészsége, a csapat természetesen Zsoltért is küzd a ma esti mérkőzésen, bízunk mihamarabbi felépülésében!”.

 

Borítókép: Varga Zsolt vezetőedző magyaráz a Ferencváros játékosainak a Novi Beograd elleni BL-meccsen (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Honvéd pólósai csípték meg az eurokupás helyet
A Honvéd szerezte meg az ötödik helyet, és az azzal járó Eurokupa-indulást a férfi vízilabda ob I-ben, miután a helyosztó mindent eldöntő második mérkőzésén nagy csatában egy góllal, 10-9-re legyőzte a BVSC csapatát.
Vízilabda
Eb-győztesek dartscsatája: Jansik Szilárd százpluszos kiszállóval sokkolta Manhercz Krisztiánt
Mindamellett, hogy a magyar válogatottal Eb-győztes vízilabdázók, a tábla előtt is otthonosan mozognak: Manhercz Krisztián és Jansik Szilárd egy gyors dartsmérkőzésen megküzdött egymással a Víz összeköt magazinban. A csata egy nemvárt fordítást, Jansik részéről pedig egy parádés százpluszos kiszállót is tartogatott, de az FTC vízilabdázója azt is elmesélte, hogyan találta ki a "Cápa" becenevet magának.
Vízilabda