Musorujsag
Élő Eredmények

Madaras Norbert: Picit jobbak vagyunk, mint a Jug Dubrovnik

Madaras Norbert: Picit jobbak vagyunk, mint a Jug Dubrovnik

MTI
Madaras Norbert, az FTC-Telekom Waterpolo szakosztályelnöke szerint a férfi Bajnokok Ligája belgrádi nyolcas döntőjében érdekelt együttes „picit jobb”, mint csütörtöki negyeddöntős ellenfele, a Jug Dubrovnik.

 

„Szerintem picit jobbak vagyunk mint a Jug, persze ezt be is kell bizonyítanunk. Azt gondolom, ha úgy játszunk, ahogy tudunk, akkor meg tudjuk nyerni a mérkőzést” – mondta a gárda szerdai edzése közben a közmédiának a játékosként kétszeres olimpiai bajnok sportvezető, aki szerint arra kell majd törekednie az együttesnek, hogy lehetőleg egy pörgős, sokgólos mérkőzésre kényszerítse horvát riválisát.

Madaras Norbert megjegyezte, a szezon előtt még kicsit bizonytalan volt a csapat várható szereplése, hiszen a keret fele kicserélődött, ugyanakkor ő személy szerint bízott a szakmai stábban, illetve az újonnan érkezők képességében, és már ősszel lehetett látni, hogy sokra hivatott a gárda. A magyar bajnok és kupagyőztes zöld-fehérek szerda reggel indultak útnak Szerbiába, a határon egyórás várakozást követően léphettek be az országba.

A csapatra a megérkezést követően koronavírusteszt várt,  mindenki negatív eredményt szolgáltatott, ugyanakkor helyi információk szerint a francia CN Marseille nem volt ilyen szerencsés, ott ugyanis két játékosnak is pozitív lett a mintája.

A csapat mindössze ötperces távolságra lakik a BL nyolcas döntőjének otthont adó, a házigazda Novi Beograd otthonául szolgáló Április 11. uszodától. A fedett létesítmény nem igazán mondható korszerűnek, a két kapu mögé ideiglenesen felhúzott lelátókkal együtt is csak körülbelül kétezer néző foglalhat majd helyet.

Ettől függetlenül biztosan remek lesz a hangulat, a 2019-ben győztes, tavaly döntős Ferencvárost várhatóan körülbelül száz szurkolója buzdítja majd a helyszínen. A Ferencváros a nyolcas döntő csütörtöki nyitónapján az utolsó mérkőzést játssza, ellenfele a négyszeres győztes horvát Jug Dubrovnik lesz.

A találkozót 20.30-tól az M4 Sport élőben közvetíti.

 

Borítókép: fradi.hu

További tartalmak