Musorujsag
Élő Eredmények

Megsérült a Ferencváros kapusa a férfi vízilabda-válogatott összetartásán

Megsérült a Ferencváros kapusa a férfi vízilabda-válogatott összetartásán

m4sport.hu
A Ferencvárosi TC hivatalos oldalán jelentette be, hogy lovaglóizom-sérülést szenvedett a vízilabdacsapatának kapusa, Vogel Soma.

Lovaglóizom-sérülést szenvedett Vogel Soma a magyar férfi vízilabda-válogatott újévi összetartásán. A Ferencváros kapusa a szerdai gyakorláson már csak a lelátóról szurkolt társainak. A hálóőrre egy ideig nem számíthat a bajnoki és BL-mérkőzéseken Varga Zsolt szakvezető.

„Köszönöm szépen, jól vagyok! – nyilatkozta a FradiMédiának Vogel Soma. – Egy olyan sérülésről van szó, ahol talán a legfontosabb a türelem. Erősítő edzéseket végezhetek, sőt úszhatok is, de csak óvatosan és a megfelelő tempóban. A legjobb kezekben vagyok, a Ferencvárosnál és a válogatottnál is a legkiválóbb orvosok vesznek körül, mindent megteszek azért, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessek.”

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nemcsak a vízben, a parton is szeretne vezér lenni a férfi pólóválogatott csapatkapitánya
Jansik Szilárd, az FTC-Telekom Év férfi vízilabdázójának megválasztott válogatott játékosa karrierje legjobb évének tartja az ideit, és rutinos pólósként „kutyakötelességének” érzi, hogy segítse a fiatalabbakat a fejlődésben. Jansik kulcsjátékosa volt a bajnokságban aranyérmes, a Magyar Kupában címét megvédő, a Bajnokok Ligájában harmadikként végző FTC-nek, míg a spliti Európa-bajnokságon csapatkapitányként vezette az ezüstérmet szerzett, jócskán megfiatalított magyar válogatottat. A pólós az M1-en kifejtette: karrierje legjobb évének tartja az ideit, klubcsapatában pedig sikerült végre olyan vezérré válnia, akinek teljesítménye sok mérkőzés végkimenetelét döntően befolyásolta.
Vízilabda