Musorujsag
Élő Eredmények

Vasas-drukkereket bántalmaztak Savonában, a nemzetközi szövetséghez fordul a magyar klub

Vasas-drukkereket bántalmaztak Savonában, a nemzetközi szövetséghez fordul a magyar klub

m4sport.hu
A Vasas SC támogatásáról biztosította a klub két női szurkolóját, akiket atrocitás ért a férfi vízilabdacsapat Eurokupa-döntőjének olaszországi odavágóján, az eset miatt pedig a nemzetközi szövetséghez fordul.

A Vasas szombaton 8–8-as döntetlent játszott a Savona vendégeként a férfi vízilabda Eurokupa döntőjének első felvonásán, így bizakodva várhatja a két hét múlva esedékes visszavágót a Komjádi uszodában.

A klub tájékoztatása szerint a mérkőzés közben a Vasas két női szurkolóját atrocitás érte a hazai drukkerek részéről a savonai uszodában. Az m4sport.hu úgy tudja, hogy egyiküket a nagyszünetben bokán rúgták és elvették a sálját, míg a másikat a mérkőzés végén nekilökték a korlátnak és megfosztották a zászlójától. Nem elhanyagolható részlet, hogy a két hölgy a hazai szektorban foglalt helyet, mivel a mérkőzésre korán érkezve nem voltak tisztában azzal, hogy melyik a vendégszektor, a rendezők pedig nem kezelték a helyzetet.

A Vasas közleményben reagált az esetre, támogatásáról biztosította az érintetteket és kárpótlást helyezett kilátásba, továbbá „megteszi a szükséges lépéseket a nemzetközi szövetségnél és a savonai klubnál”.

A piros-kékek 21 év után, a Kupagyőztesek Európa Kupájának 2002-es elhódítását követően szerepelhetnek újra nemzetközi kupa fináléjában.

Borítókép: Savona-Vasas (Fotó: Facebook/Vasas SC)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek