Musorujsag
Élő Eredmények

A BL-döntőstől igazol olimpiai bajnokot a Vasas vízilabdacsapata

A BL-döntőstől igazol olimpiai bajnokot a Vasas vízilabdacsapata

m4sport.hu | Szerző: Sz.V.
A Total Waterpolo-portál megerősített információi szerint távozik a Novi Beogradtól Sztrahinja Rasovics és a következő idényben az A-Híd Vasas Plaket játékosa lesz.

Sztrahinja Rasovics távozik a Bajnokok Ligája-döntős Novi Beogradtól és a következő szezonban a Vasas játékosa lesz – számolt be a Total Waterpolo-portál, amelynek értesüléseit már meg is erősítették. A lap szerint már korábban biztossá vált, hogy az idősebbik Rasovics-fivér nem marad Belgrádban, több kérő közül végül a Vasas ajánlatát fogadta el.

A 31 éves játékos korábban már három évet is játszott Magyarországon – 2017 és 2020 között az Eger játékosa volt. Ezt követően visszatért hazájába, előbb egy évig a Radnicskiben játszott, innen szerződött a Novi Beogradhoz. Csapatával idén bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, ott azonban 14–11-re kikaptak a Zalánki Gergőt is foglalkoztató Pro Reccótól. Rasovics 2021-ben tagja volt a tokiói olimpiát megnyerő szerb válogatottnak is.

Kapcsolódó tartalom

Az Eurokupa-győztes, ám a bajnokságban a dobogóról lemaradó Vasas keretében több változás is történt, hat távozó mellett a csapat már bejelentette Burián Gergő és Lévai Márton érkezését.

Kapcsolódó tartalom

 

 

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak