Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Videó: egész pályás góllal lepte meg a japán kapus a magyar válogatottat

Videó: egész pályás góllal lepte meg a japán kapus a magyar válogatottat

M4 Sport
Már-már úgy tűnt, a magyar női vízilabda-válogatott gyorsan dűlőre viszi a Japán elleni csoportmeccsét a világbajnokságon, amikor a házigazda kapusa az egész pályát átívelő góljával felzárkózásba lovalta csapatát.

Az első negyedben, 3-0-s magyar vezetésnél kapufát találó ejtés után csorgott Kavatasiro Jukához a labda, a kapus pedig kiszúrta, hogy Magyari Alda az indítás lefülelésére figyel, és egyszerűen és tűpontosan meglepte a mieinket.

A válogatott magyar trikóban fogadó, messze földön tiszteletteljességükről ismert hazai szurkolók legnagyobb örömére a japánok innentől beszálltak a gólzuhatagba, a második negyed végéig még többször egy gólra is feljöttek.

A magyar válogatott végül 26-21-re verte a japánt.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: 0–1-ről 1–0-ra fordított a női pólóválogatott Kanada ellen
Rendhagyó forgatókönyv alapján került előnybe a női vízilabda-válogatott a Kanada elleni világbajnoki nyitányon. Vályi Vanda - elsőre meg nem adott - ejtésgólját videózták meg és ítélték érvényesnek a játékvezetők, csakhogy addigra a kanadai csapat is betalált, mivel azonban a magyar gól hamarabb esett, mint az észak-amerikaiaké, utóbbit visszavonták, és Magyarország szerzett vezetést 1–0-ra.
Vízilabda