Musorujsag
Élő Eredmények

Marseille-ben profibb környezet várta Manhercz Krisztiánékat, mint itthon

Marseille-ben profibb környezet várta Manhercz Krisztiánékat, mint itthon

M1
Manhercz Krisztián világ- és Európa-bajnok vízilabdázó szerint új klubjánál, a francia Marseille-nél jóval profibb környezetben készülhet, mint korábban Magyarországon.

„Azt gondolom, nem lehet összehasonlítani a kettőt. A Marseille egy igazi Bajnokok Ligája-csapat, az OSC pedig véleményem szerint csak a szakmai vezetésben, Varga Dániel és Cseh Sándor révén képviseli igazán ezt a szintet” – nyilatkozta a 26 éves pólós az M1-nek.

Manhercz és válogatottbeli csapattársa, a fukuokai világbajnokságon ugyancsak aranyérmes Angyal Dániel nyáron igazolt a francia alakulathoz, ahol véleménye szerint minden adott ahhoz, hogy a párizsi olimpiáig hátralevő egy évben semmilyen zavaró tényező ne lépjen fel.

A válogatottal kapcsolatban Manhercz megjegyezte, mivel a vébén aratott sikerrel meglett az olimpiai kvóta, így „nincs pallos a csapat feje fölött”, azaz nyugodtan készülhet a párizsi játékokra. Hangsúlyozta, természetesen nagyon örültek a vébégyőzelemnek, de mindenki tisztában van azzal, hogy ez is csak egy állomás volt az olimpiáig vezető úton.

Borítókép: Manhercz Krisztián még az OSC játékosaként (MTI/Illyés Tibor)

További tartalmak