Musorujsag
Élő Eredmények

„Gyerekek b*szd meg, ez nem a Csupasz pisztoly!” – rendhagyó időkérés Szívós Mártontól

„Gyerekek b*szd meg, ez nem a Csupasz pisztoly!” – rendhagyó időkérés Szívós Mártontól

m4sport.hu
Nem volt megelégedve csapata teljesítményével és mentalitásával Szívós Márton a Honvéd vezetőedzője a Szeged elleni vízilabda ob I-es mérkőzésen. Ennek egy nem megszokott időkérésben hangot is adott.

Alaposan megszenvedett a Honvéd a Szegeddel hazai pályán a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján. A második negyed végéhez fordulva, 3–3-as állásnál Szívós Márton vezetőedző megnyomta a csengőt, ám az időkérése nem figurákról és felállásról szólt:

„Gyerekek b*szd meg, ez nem a Csupasz pisztoly! Olyanok vagytok, azt csináljátok. »Menjünk, harapjunk valamit«, ezt így nem lehet, hát nem lehet így játszani! Van egy szint, amit elértetek, tartani kell magatok hozzá! Tudjátok, hogy mi a tétje a meccsnek? Kezdjetek el odafigyelni!” – hangzott Szívós mondandója, néhány további kötőszóval színezve.

Szívós Márton az 1988-as Csupasz pisztoly c. film legendás jelenetéből idézett, amikor Frank és Ed Nordberg kórházi ágyánál próbálnak lelket önteni a feleségébe, s „egy nyugodt percük sem lesz, amíg a gaztevő rács mögé nem kerül”. A Honvéd végül nagy nehezen legyűrte a Szegedet, a meccs végi interjúban pedig az ominózus időkérés is szóba került:

„Örülök a győzelemnek. Nyilván sorozatterhelésben vagyunk, ez volt a 17. tétmeccsünk augusztus közepe óta, ezért is benne vannak ilyen hullámvölgyek. Annak örülök, hogy ilyen teljesítménnyel is nyertünk, ami nem volt jó teljesítmény. Fontos győzelem volt, ebből tanulnunk kell. Nincs ezzel probléma, de sokszor nem játszhatunk a szerencsénkkel” – értékelte a mérkőzést a Szívós, majd rátért a bizonyos jelenetre is. – Az első időkérésnél, a csúnya dolgokért elnézést kérek. Remélem, Szabó Zoli (Szabó Zoltán az M4 Sport szakkommentátora – a szerk.) értette a humoros részét.”

Nos, Szabó Zoltán értette. Szívós Márton a meccsről elmondta, egészen jól védekeztek, bár az elején a lepattanókat nem tudták megszerezni. Emellett a két kapusteljesítmény is jó volt, emiatt is volt fontos a jó bekkelés. Megküzdöttek a győzelemért.

Kapcsolódó tartalom

Egyébként nem ez az első eset, hogy a Honvéd vezetőedzőjét meglepi az M4 Sport mikrofonja, igaz, legutóbb fizikai értelemben:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak