Musorujsag
Élő Eredmények

Vogel Soma kétszeres világbajnokként szeretne menni és olimpiai bajnokként jönni Párizsból

Vogel Soma kétszeres világbajnokként szeretne menni és olimpiai bajnokként jönni Párizsból

m4sport.hu
A férfi vízilabda-válogatott tagjai az Év sportolója gálán az utolsó pillanatokig követték a magyar-olasz eb-meccset.

Az év sportpillanata Vogel Soma „aranyat érő” utolsó ötösvédése lett, az M4 Sport-Az Év sportolója gálán. A kiváló kapus a remek mozdulatot a Magyarország-Görögország vízilabda világbajnoki döntőn mutatta be.

A Magyar Állami Operaházban rendezett gála után Vogel az M4 sport kamerái előtt elárulta, egyre kevésbé tudja már felidézni az érzést amit akkor érzett, de ez így van rendjén. „Annyi jó dolgot kaptunk a világbajnokság megnyerése után, könyvet írtak, riportfilmet csináltak rólunk, érezzük a szeretett, de ezen túl kell lépni, nem szabad, hogy a hírnév elvakítson minket, hiszen 2024-ben is fontos feladatok várnak ránk” – mondta a Ferencváros kapusa.

Kapcsolódó tartalom

Elmondta, a világbajnokság előtt bennünk volt, hogy kiakarják javítani a 2022-es rosszul sikerült vb-szereplést, hiszen tisztában voltak vele, azt már nem tudják visszajátszani, viszont azt is tudták, annál sokkal több van bennük.

Végig követték a díjátadóval egy időben játszott magyar-olasz Eb-csoportmeccset, csak az utolsó percről maradtak le, de nagyon szurkoltak a tornán szereplő megfiatalított együttesnek.

Kapcsolódó tartalom

Poénkodtunk, hogy mi évek óta nem tudtuk legyőzni az olaszokat, erre ez a fiatal csapat simán verte őket. Óriási motivációval és csapatként játszanak” – mondta Vogel, aki hozzátette, hiába ők a regnáló világbajnokok, a februári világbajnokságot követően szeretne kétszeres világbajnokként menni a párizsi olimpiára és onnan olimpiai bajnokként hazatérni. Úgy véli, ez a hozzáállás az egész csapatra igaz és ez mindent elmond azokról akik jelenleg az Eb-n szerepelnek, vagy éppen itthon készülnek.

Borítókép: Budapest, 2024. január 8. Vogel Soma, a férfi vizilabda-válogatott kapusa (b) beszél, miután átvette az Év sportpillanata díjat Papp Dánieltől, az MTVA vezérigazgatójától (j) az M4 Sport-Az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban 2024. január 8-án. Mellette Gyurta Dániel olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó (j2) MTI/Hegedüs Róbert

További tartalmak