Musorujsag
Élő Eredmények

Az OSC világbajnoka elismerte, távozik, de azt még nem, hova

Az OSC világbajnoka elismerte, távozik, de azt még nem, hova

M4 Sport
Vigvári Vince, a Genesys-OSC Újbuda világbajnok vízilabdázója elismerte, a szezon végén klubot vált.

A korábbi sajtóhírek azon része tehát igaznak bizonyult, hogy a 20 éves pólós távozik, egyelőre azonban azt nem erősítette meg, hogy a spanyol Barcelonetánál folytatja. Csupán azt tette hozzá, több külföldi csapattal is tárgyalt.

Elmondta, édesapja is részt vett a folyamatban, emellett pedig Varga Zsolt szövetségi kapitány tanácsait is figyelembe vette és hamarosan kiderül, melyik klubba igazol.

A legutóbbi négy szezonban bajnoki döntőt játszó OSC világbajnok vízilabdázója nem tartaná bravúrnak, inkább szép teljesítményként értékelné, ha csapata idén bejutna a legjobb négy közé a bajnokságban, és szerinte a harmadiktól a hatodik helyig sokkal kiélezettebb a mezőny, mint tavaly.

„Azt is ki lehet mondani, hogy mi lényegesen gyengültünk, de most ez a feladat. Tavaly bajnokságot szerettünk volna nyerni, vagy döntőbe jutni, most egyelőre négybe szeretnénk kerülni, aztán majd meglátjuk” – jegyezte meg Vigvári, aki is, élvezi, hogy válogatottbeli elfoglaltságai miatt ennyire sűrű a szezon.

Az OSC szombaton a sereghajtó Szeged ellen ugrik medencébe, s ha nyer, akkor a címvédő és egyben százszázalékos Ferencvárossal néz szembe az elődöntőben.

Borítókép: Vigvári Vince (MTI/Illyés Tibor)

További tartalmak