Musorujsag
Élő Eredmények

Külföld helyett Miskolcon lesz vezetőedző Kemény Kristóf a következő szezontól

Külföld helyett Miskolcon lesz vezetőedző Kemény Kristóf a következő szezontól

m4sport.hu
A következő szezontól az elmúlt három évben a BVSC-t irányító Kemény Kristóf lesz a Miskolci Vízilabda Klub férfi csapatának vezetőedzője.

Kemény Kristóf a háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány, dr. Kemény Dénes fia. A miskolci Egyetemi úton található uszoda pedig 2009 óta viseli az edzőlegenda nevét.

„A szakember a 2024/2025 évi szezontól 2 évre kötelezte el magát a miskolci clubnál. A vezetőséggel egyeztetve a cél, mihamarabb vissza kerülni a nemzetközi porondra” – írja közleményében a Miskolci Vízilabda Klub.

„Vidumanszky Lászlónak köszönjük a közös munkát. Az utóbbi meccsek eredményei azonban bizonyítják, hogy a váltás nem volt indokolatlan, az edző és a csapat között kialakult rossz hangulat az utóbbi időben csak vereségeket eredményezett”ecsetelte a miskolci klub szakmai igazgatója, Bachner András. „A következő szezon tervezése már az év elején elkezdődött és szerencsére sikerült megegyezni Kemény Kristóffal, egyelőre két évre vállata el az MVLC-t. Ő jelenleg a BVSC edzője, és érmet szerezhet a csapatával. Számunkra megtisztelő, hogy személyében egy olyan fiatal, tehetséges edző csatlakozik a klubunkhoz, aki új lendületet, más szakmai felfogást hoz magával. Több ajánlat közül – melyek között voltak külföldiek is – a miskolcit választotta, ez, azt hiszem, sokat elmond.”

A szezon hátralevő mérkőzésein tehát Popovics Miklós irányítja vezetőedzőként az MVLC csapatát. A csapat júliusban kezdi el a felkészülést a következő szezonra, a pontos dátumot később határozzák meg.

Borítókép: BVSC-Zugló Vízilabda Szakosztály

További tartalmak