Musorujsag
Élő Eredmények

Magyarország–Grúzia férfi vízilabda Európa Kupa-selejtező

Zalánki Gerő és a grúz Giorgi Meskhi a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)
Erdélyi Balázs és a grúz Beka Kavtaradze a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)
Salamon Ferenc és a grúz Marko Jelacia a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)
Nagy Viktor a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)
Zalánki Gerő és a grúz Giorgi Meskhi a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)
Angyal Dániel és a grúz Beka Kavtaradze a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)
A grúz Damir Tsrepulia a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)
A grúz Mikhael Baghaturia és Manhercz Krisztián a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)
Manhercz Krisztián és a grúz Damir Tsrepulia a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)
Bátori Bence és a grúz Mikhael Baghaturia a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)
Salamon Ferenc a férfi vízilabda Európa Kupa A csoportjában játszott Magyarország-Grúzia mérkőzésen Kecskeméten 2018. február 15-én. (MTI Fotó: Ujvári Sándor)

További galériák