Musorujsag
Élő Eredmények

Olaszország–Magyarország 9–10

Az olasz Rosaria Aiello (balra) és Szücs Gabriella a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 23-án (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Gangl Edina a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 23-án (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Az olasz Roberta Bianconi (k) és Illés Anna Krisztina a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 23-án (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Az olasz Valeria Palmieri (b) és Szücs Gabriella a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 23-án (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Az olasz Roberta Bianconi (k) és Illés Anna Krisztina a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 23-án (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Bíró Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya magyaráz a játékosoknak a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 23-án (MTI Fotó: Illyés Tibor)
A magyar csapat tagjai örülnek a gólnak a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 23-án (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Bíró Attila, a győztes magyar csapat szövetségi kapitánya a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés végén 2018. július 23-án. Elődöntős lett a címvédő magyar női válogatott, miután 10-9-re legyőzte az olasz csapatot (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Szilágyi Dorottya (b) és Keszthelyi Rita, a győztes magyar csapat tagjai a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés végén 2018. július 23-án. Elődöntős lett a címvédő magyar női válogatott, miután 10-9-re legyőzte az olasz csapatot (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Tóth László, a győztes magyar válogatott másodedzője a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés végén 2018. július 23-án. Elődöntős lett a címvédő magyar női válogatott, miután 10-9-re legyőzte az olasz csapatot (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Keszthelyi Rita (b) és Gangl Edina (b2), valamint a győztes magyar csapat tagjai a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés végén 2018. július 23-án. Elődöntős a címvédő magyar női válogatott, miután 10-9-re legyőzte az olasz csapatot (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Gangl Edina (k) és a győztes magyar csapat tagjai a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés végén 2018. július 23-án. Elődöntős a címvédő magyar női válogatott, miután 10-9-re legyőzte az olasz csapatot (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Gangl Edina, a győztes magyar csapat tagja a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés végén 2018. július 23-án. Elődöntős lett a címvédő magyar női válogatott, miután 10-9-re legyőzte az olasz csapatot (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Gyöngyössy Anikó (k) és az olasz Arianna Garibotti (b) a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 23-án. Elődöntős lett a címvédő magyar női válogatott, miután 10-9-re legyőzte az olasz csapatot (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Gurisatti Gréta (j) és az olasz Roberta Bianconi a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 23-án. Elődöntős lett a címvédő magyar női válogatott, miután 10-9-re legyőzte az olasz csapatot (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Gurisatti Gréta (j) és az olasz Roberta Bianconi a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 23-án. Elődöntős lett a címvédő magyar női válogatott, miután 10-9-re legyőzte az olasz csapatot (MTI Fotó: Illyés Tibor)

További galériák

Férfi póló-Eb döntő:...
Férfi póló-Eb döntő: Magyarország–Horvátország –Képgaléria
Képekben a Magyarország-Izrael helyosztó a...
Képekben a Magyarország-Izrael helyosztó a női póló-Eb-ről
Képekben a Magyarország-Spanyolország...
Képekben a Magyarország-Spanyolország elődöntő a férfi póló-Eb-ről
Képekben a Magyarország-Franciaország...
Képekben a Magyarország-Franciaország helyosztó a női póló-Eb-ről
Képekben a Magyarország-Montenegró...
Képekben a Magyarország-Montenegró negyeddöntő a férfi póló-Eb-ről
Képekben az FTC-Telekom Waterpolo-Brescia férfi...
Képekben az FTC-Telekom Waterpolo-Brescia férfi vízilabda-BL-bronzmeccs
Képekben a Pro Recco – Ferencváros vízilabda...
Képekben a Pro Recco – Ferencváros vízilabda BL-elődöntő
Képekben a Dunaújváros - Etnikosz Pireusz női...
Képekben a Dunaújváros - Etnikosz Pireusz női vízilabda LEN-kupa-döntő
FTC–Barceloneta 7–17
Váratlanul nagy pofonba szaladt bele a Fradi a Bajnokok Ligájában
Képekben a Magyarország–Hollandia női...
Képekben a Magyarország–Hollandia női Világliga-meccs
Képekben az FTC – Novi Beograd BL-pólómeccs
A Ferencváros megszerezte első győzelmét a Bajnokok Ligájában
Képekben a magyar–spanyol pólómeccs
A döntetlennel a magyar válogatott végzett a második helyen a BENU Kupán
Képekben az olasz–magyar női kézilabda...
Képekben az olasz–magyar női kézilabda vb-selejtező
FTC-Rail Cargo Hungaria - Team Esbjerg 24-28
Képekben a FTC-Rail Cargo Hungaria - Team Esbjerg BL-csoportmeccs
Férfi kézi-vb: Magyarország – Zöld-foki...
Képekben a Magyarország – Zöld-foki Köztársaság vb-csoportmeccs
A Ferencváros a férfi vízilabda Magyar Kupa...
A Ferencváros a férfi vízilabda Magyar Kupa győztese - képgaléria
Női vízilabda-világliga:...
Képekben a magyar–holland világliga-selejtező
Képekben a női póló-Eb magyar–holland bronzmeccse
Képekben a női póló-Eb magyar–holland bronzmeccse (Fotók: MTI)
Képekben a magyar–szerb csoportmeccs a női...
Képekben a magyar–szerb csoportmeccs a női póló-Eb-ről (Fotó: MTI)
Képekben az FTC–Fehérvár jégkorong-Magyar...
Képekben az FTC–Fehérvár jégkorong-Magyar Kupa-döntő (Fotó: MTI)
Képekben a Magyarország–Málta csoportmeccs a...
Képekben a Magyarország–Málta csoportmeccs a férfi póló-Eb-ről
Képekben a Norvégia–Magyarország...
Képekben a Norvégia–Magyarország középdöntő a férfi kézi-Eb-ről
Képekben a magyar–török csoportmeccs a...
Képekben a magyar–török csoportmeccs a budapesti vízilabda-Eb-ről